O nama

REĆI ĆEMO VAM BAŠ SVE
O NAMA

Vaš Partner Za Nezaboravna Putovanja!

TKO SMO MI I Zašto odabrati baš nas

L.M.D. j.d.o.o.

L.M.D. Travel je putnička agencija koja je započela s poslovanjem 2018. godine. Tijekom ovog vremena, uspješno se bavi organizacijom jednodnevnih i višednevnih putovanja diljem Hrvatske, te pruža usluge najma autobusa i vozila za razna putovanja unutar Hrvatske i inozemstva. Sjedište agencije nalazi se u Makarskoj.

Naš razvoj

Tvrtka je tijekom godina ostvarila značajan napredak, uloživši u poboljšanje i proširenje svog voznog parka. Ponosno možemo istaknuti da raspolažemo s preko 20 vozila, uključujući autobuse, sprintere, kombije i osobne automobile.

Naše usluge

Nudimo vrhunsku uslugu putovanja koja kombinira lokalno iskustvo s globalnom strašću za istraživanjem. Naša agencija predstavlja vašu ulaznicu u svijet nevjerojatnih doživljaja, gdje svaki korak putovanja postaje priča za pamćenje. Posvećeni smo pružanju personaliziranih iskustava koja odražavaju ljepotu i raznolikost Hrvatske. Naši putnički aranžmani obuhvaćaju uzbudljive gradove i netaknutu prirodu, omogućujući vam istraživanje najboljeg što naša zemlja nudi. S pouzdanim partnerima, udobnim smještajem i stručnim vodičima garantiramo nezaboravna putovanja koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

DETALJI SU BITNI

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima, jer vjerujemo da su mali trenuci oni koji čine putovanje posebnim. Naša strastvena ekipa stručnjaka predana je pružanju vrhunske usluge, od početka planiranja do povratka kući. Otvoreni smo za vaše želje i prilagođavamo se vašim potrebama kako bismo osigurali da svako putovanje s nama bude savršeno usklađeno s vašim očekivanjima.

U L.M.D. Travel ne prodajemo samo putovanja, već stvaramo nezaboravna iskustva. Pridružite nam se u otkrivanju ljepote svijeta, jedno putovanje odjednom. L.M.D. TRAVEL – Vaša avantura nikada nije bila bliže.

Naša misija

Naša misija nije samo organizirati putovanja; želimo stvoriti doživljaje koji će ostaviti neizbrisiv trag u vašem sjećanju. Bilo da želite istraživati skrivene dragulje obale, doživjeti bogatu povijest gradova ili se prepustiti netaknutoj prirodi nacionalnih parkova, mi smo tu da vam pružimo autentično i nezaboravno iskustvo.

U L.M.D. Travelu, vaša udobnost i sigurnost su naša najviša prioriteta. Razumijemo važnost putovanja bez briga i pružamo vrhunsku uslugu kako bismo osigurali da svako iskustvo s nama bude udobno i sigurno.

Otkrijte Nezaboravna Putovanja s Našom Agencijom!

Tražite savršeno putovanje? Ne tražite dalje! Naša putnička agencija nudi nevjerojatne destinacije, nezaboravna iskustva i besprijekoran servis. Bilo da sanjate o bijelim pješčanim plažama, kulturološkim avanturama ili avanturama u prirodi, mi imamo sve što vam treba. Rezervirajte s nama i pretvorite svoje snove u stvarnost!